Terasz , télikert  üvegfelület tisztítása

Télikertünket , teraszunkat, vagy kocsibeállónkat akkor tudjuk igazán élvezni, ha azt nem homályosítják el az időjárás következtében keletkező foltok.

Tisztántartásuk komoly feladat a tulajdonosnak, ezért kínálatunkban megtalálható kiegészítők és eszközök segítségül szolgálhatnak a gyors és hatékony tisztításhoz.

Tanácsainkat és kellékeinket komoly tisztítástechnológiai szakemberektől kaptuk és adjuk tovább megrendelőinknek.

Ajánlatunkban megtalálható gépi és kézi technika és ezek kiegészítői egyaránt.

Gépi tisztítás:

Minden QLEEN rendszer kipróbált és megbízható PURAQLEEN vízkezelési technológiát használ, amely eltávolítja az összes szennyeződést a normál csapvízből, és azonnal mészmentes tiszta vízzé alakítja.
A tiszta víz használata tartós tisztaságot és védelmet nyújt a visszamaradt foltok  ellen. Ennek a kompakt rendszernek a szűrőiben tartósan tiszta víz keletkezik.
A csaphoz való csatlakoztatás után a víz egy szűrő aljzaton keresztül folyik, amely hatékonyan felszívja az ásványokat. Az eredmény tiszta víz, amely kiváló tisztítást biztosít. Folt és csíkmentesen szárad.

Kézi tisztítás és kiegészítők:
Kézi tisztítóeszközökkel , több lépcsőben de szintén tökéletes tisztaság érhető el.
Egy teljes szett része, a különböző méretű teleszkópos nyél, vizező váz és huzat, majd ablakvíz lehúzó, majd végül a mikorszálas mop, amellyel tökéletesen tisztára, csíkmentesre törölhető a télikert üveg felülete.